انسان و خدا


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 21 / 4 / 1390
بازدید : 1082
نویسنده : میلاد مبارکی نوین

نقش خدا در زندگی انسان

 

 

   انسان در جهاني زندگي مي‌کند که اگر نداند چگونه افکار گفتار ورفتاری داشته باشد به او آسيب، خسارت و بدي مي‌رسد، اما اگر اطلاعات لازم را از وحي وعقل و تجربه بدست آورد، ميزان خسارت  آسيب پذيري او به حداقل و استفاده از نعمت‌هاي الهی  به حداکثر مي‌رسد، انسان در این جهان  با سه موضوع مهم سرو کار دارد:

 

الف):خدا- اينکه بداند خدا کيست و از او چه کمکي مي‌تواند در زندگي بگيرد. (آناني که خداوند را نمي‌شناسند و از او کمک نمي‌گيرند، بيشترين مشکلات را دارند).

 

ب):خودش - ، يعني شناخت توانايي‌هاي خودش و تقويت اين شناسايي‌ها به گونه‌اي که مقدار اظهار عجز و ناتواني و به عبارت ديگر مقدار درگيري‌هاي با خودش به حداقل برسد، که برای شناخت و کسب اين توانايي‌ها بايد قوانين عزت نفس وخودباوری  را بداند و به آنها عمل کند.

 

ج):مردم -. يعني افراد انسانی  را بشناسد و بتواند با آنها ارتباطي برقرار کند که در اثر اين ارتباط از کمک و همراهي ديگران بهره ببرد، اين   موضوع نيز اصول مخصوص خود را دارد.

 

 

 

 عالمي كه ما در ان زندگي مي كنيم ، عالم  ارتباطات است.

 

 

 

بيسوادان آينده کسانی نيستند كه نميتوانند بخوانند و بنويسند. بلكه آنهايي هستند كه نميتوانند ياد بگيرند چگونه ارتباط صحیح با خدا خودش ومردم برقرار کند .

 

 

 

اگر ياد نگيريم با زندگي به چه شكلي برخورد كنيم، چگونه با مشكلات و مسائل پيچيده روبرو شويم، به چه صورت خواستهها و آرزوهاي خود را به اهداف مشخص، و اهدافمان را به واقعيت تبديل كنيم. اگر ندانيم چگونه با اطرافيانمان رابطة مؤثر و مناسبي داشته باشيم، در زندگي تجربههاي ناب روحاني و معنوي نداشته باشيم، لذت عشق، محبت و خدمت به همنوع را درك نكنيم، و نتوانيم محيط خانوادگي مناسبي ايجاد نماييم و از آن لذت ببريم « هنوز باسواد نيستيم، ما به تجربههاي آموزشي جديدي بيشتر از آنچه كه در جزوات و كتابهاي درسي آموختهايم، احتياج داريم.

 

 

 

خداوند در قرآن كريم مي فرمايد:

 

﴿ ما اصابك مِن حسنةٍ فَمنْ اللّه و ما اصابك مِن سيئةٍ فمن نفسک... ﴾

 

هر خير و نيكي كه به شما ميرسد از خداوند است و هر شر و بدي كه به شما ميرسد از خود شماست. درست استفاده کردن از نعمتهاي خداوند «شکر نعمت» است و استفاده ناصحيح از نعمتها «کفر و ناسپاسي» . آنچه در اثر بد استفاده کردن نعمت  به نقمت تبدیل می شود از عملکرد خود انسان است . .بخشی از این نقمت ها وعذابها در اثر ناتوانی در برقراری ارتباط بامنابع قدرت یعنی خدا خود ومردم  است

 

پروفسور حسابي می گوید :

 

« زندگي يعني فهميدن چيزي جديد»

 

 

 

هر چقدر فهم ودانش انسان افزایش یابد  موجب مي‌شود که:

 

الف) در زندگي لذت بيشتر وآسیب کمتر ببیند.

 

ب) در مقابل سختيها و حوادث زندگي تحمل بيشتري داشته باشد.

 

ج) وقتي انسان چيزهاي زيادي از زندگي مي‌فهمد، ابزاري را براي لذت بردن از زندگي انتخاب مي‌کند که کمتر درد وعذاب دنیوی و اخروی  به دنبال داشته باشد.




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








این وبلاگ به دانشجویان شهر سازی ایران اختصاص دارد و به مسائل تخصصی شهرسازی میپردازد.گاهی وقتها هم به اتفاقات و خبر های رشتهء شهرسازی ناخنکی میزند! این وبلاگ از هیچ گروه خاصی جهت نگرفته و تنها از دیدگاه یک دانشجو به مسائل می نگرد.تمامی مطالب و خدمات به صورت کاملا رایگان در اختیار شهرسازان گرامی قرار میگیرد.دوستان جهت بهره مند شدن از تمامی امکانات وبلاگ لازم است اقدام به عضویت در وبلاگ کنند. باتشکر.میلاد مبارکی نوین

مطالب و پروژه های وبلاگ شهرسازی در چه سطحی است؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان وبلاگ دانشجویان کارشناسی شهرسازی آزاد همدان ورودی89 و آدرس  shahrsazazadhamedan89.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com